Νέο Tattoo Masterclass – 2 Μαρτίου 2024 !!

Μη χάσετε το πρώτο masterclass του 2024! **7 θέσεις μόνο!**

Ας συστηθούμε πρώτα. Είμαι ο Μάνος Κυριακόπουλος, ιδιοκτήτης του Acanomuta Tattoo & Piercing Studio που ξεκίνησε την πορεία του το 2013, ενώ εγώ προσωπικά ασχολούμαι με το τατουάζ εδώ και 13 χρόνια. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για την πορεία μου στο χώρο του tattoo πάτησε εδώ.

Αυτό το Masterclass στήθηκε έπειτα από χρόνια μελέτης για να καλύψει τις πραγματικές και σωστές ανάγκες του μαθητή και να του δώσει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία, έτσι ώστε από την επόμενη μέρα μετά το τέλος των μαθημάτων να μπορεί να δουλέψει ως επαγγελματίας Tattoo Artist ή ακόμη και να ανοίξει το δικό του Tattoo Studio.

Στο συγκεκριμένο Masterclass οι διδασκόμενοι ζωγραφίζουν με μηχάνημα tattoo, από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Εδώ θα μάθετε τα πάντα για το τατουάζ: τους κανόνες υγιεινής, τη χρήση του μηχανήματος, τη διαχείριση workstation και εξοπλισμού (βελόνες, αναλώσιμα κτλ), τεχνικές σχεδίασης, σκίασης και χρωματισμού πάνω στο δέρμα, τους διάφορους τύπους και στυλ των σύγχρονων τατουάζ.

Θα διδαχθείτε κάθε μυστικό της δουλειάς που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο σε θεωρητικό μα και σε πρακτικό πάνω απ’ όλα επίπεδο.

Πρόκειται για το μοναδικό Tattoo Masterclass το οποίο θα σας μάθει όχι μόνο να κάνετε τατουάζ, αλλά και να χρησιμοποιείτε το Photoshop στην τέχνη σας, όπως και να ζωγραφίζετε.

Μιλάμε για το πιο ολοκληρωμένο μάθημα tattoo που κυκλοφορεί!

  Ενδιαφέρεσαι;

  Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες
  *'Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

  * Ισχύει μόνο για εγγραφή & προπληρωμή μέχρι και 30/11/2023.

  Για να ξεκινήσετε όμως χρειάζεστε και εξοπλισμό, τον οποίο φυσικά σας τον παρέχουμε δωρεάν και μετά τον κρατάτε. Πρόκειται για μηχάνημα tattoo επαγγελματικό, τελευταίας τεχνολογίας rotary με 7 διαφορετικές ρυθμίσεις stroke… ready for tattooing. Είναι σαν να ξεκινάτε έχοντας στη διάθεσή σας 7 διαφορετικά μηχανήματα. Ό,τι χρειαστείτε για το ξεκίνημά σας, το παρέχουμε εμείς κι έπειτα το κρατάτε.

   Ενδιαφέρεσαι;

   Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες

   *'Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

   Κάθε μάθημα χωρίζεται σε 3 μέρη:
   1. Βελτίωση σχεδιαστικής ικανότητας
   2. Θεωρία και εκμάθηση Photoshop πάνω στο tattoo
   3. Πρακτική tattoo

   Στο πρώτο μέρος βελτιώνουμε την σχεδιαστική ικανότητα του διδασκομένου. Πρόκειται για ένα πλήρες Masterclass ζωγραφικής με μελάνι σε χαρτί, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο μάθημα. Είτε ξέρετε να ζωγραφίζετέ είτε όχι, το συγκεκριμένο μέρος του μαθήματος θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε στον χώρο του τατουάζ με ταχύτητα φωτός. Όπως καταλαβαίνετε είναι απαραίτητη προϋπόθεση κάποιος για να κάνει τατουάζ να μπορεί και να ζωγραφίζει καλά. Εμείς το αναλαμβάνουμε ακόμη και αν δεν έχετε ξαναπιάσει μολύβι ποτέ.

   Είτε ξέρετε να ζωγραφίζετε είτε όχι είναι για εσάς.

   Μέσα από την σειρά των μαθημάτων ζωγραφικής ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει δραματικά τις σχεδιαστικές του ικανότητες. Βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο η αυτοπεποίθησή του πάνω στο σχεδιαστικό κομμάτι, επομένως και στο τατουάζ. Ενεργοποιούνται νευρώνες του εγκεφάλου οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό, κάτι που κατά τη γνώμη μου δίνει ένα τεράστιο εφόδιο στο μαθητή. Έπειτα από κάθε μάθημα δίνονται worksheets για πρακτική και βελτίωση στο σπίτι. Τα μαθήματα ζωγραφικής είναι έτσι δομημένα ώστε μέσα από την χαρά της μάθησης ο διδασκόμενος να αποκτήσει την σιγουριά του σχεδιασμού η οποία θα τον βοηθήσει οπωσδήποτε και στο τατουάζ.

   Στο δεύτερο σκέλος του κάθε μαθήματος θα ασχοληθούμε με την θεωρία πάνω στο τατουάζ. Θεωρία πάνω στο σχέδιο tattoo που θα χτυπήσουμε την κάθε φορά όπως και θεωρία σχετικά με βελόνες, χτυπήματα, γεμίσματα, σκιές, χρωματισμούς, νερό χρώμα, τεχνικές σχεδίασης πάνω στο δέρμα και ότι μπορεί να χωρέσει το μυαλό σας.

   Μιλάμε για όλα τα μυστικά της τέχνης του τατουάζ και οτιδήποτε έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια..

   Μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό μέρος του κάθε μαθήματος καθώς ο ασκούμενος με εφόδιο τις θεωρητικές γνώσεις πάνω στο τατουάζ να μπορεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια του tattoo session  οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Όταν έχουμε την γνώση αντιμετωπίζουμε κάθε κατάσταση.

   Η θεωρητική προσέγγιση είναι σημαντικό να γίνει από κάποιον που γνωρίζει και ασχολείται χρόνια με το επάγγελμα έτσι ώστε να μπορέσει να το μεταλαμπαδεύσει με σωστό τρόπο στον μαθητή. Εάν κάποιος ξεκινούσε μόνος του να μάθει όλα αυτά τα πράγματα μέσα από την πράξη μπορεί να του έπαιρνε χρόνια η ακόμη και να μην τα μάθαινε ποτέ. Εδώ αυτή η γνώση σας προσφέρεται απλόχερα.

   Στο θεωρητικό κομμάτι του κάθε μαθήματος εντάσσεται και η εκμάθηση Photoshop. Το Photoshop είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στον σχεδιασμό του τατουάζ. Από το να βρούμε κάποιο σχέδιο μέχρι και να το σχεδιάσουμε εμείς οι ίδιοι είναι μία διαδικασία η οποία διδάσκεται. Μιλάμε για τον απόλυτο οδηγό Photoshop ο οποίος είναι απαραίτητος αποκλειστικά για το τατουάζ. Σε αυτό το σημείο τονίζω ότι δεν χρειάζεται κάποιος να μάθει γενικά το Photoshop από tutorials στο διαδίκτυο. Θα του πάρει πάρα πολύ χρόνο και θα μάθει άχρηστα εργαλεία τα οποία δεν θα του χρειαστούν. Είναι συγκεκριμένο το κομμάτι του Photoshop για το τατουάζ και εδώ θα στο μάθω βήμα βήμα.

   Κάθε μαθητής έχει δικό του υπολογιστή μπροστά του σαν να ήταν ο ίδιος επαγγελματίας tattoo artist!

   Στο τρίτο και μεγαλύτερο κομμάτι του κάθε μαθήματος έχουμε την πρακτική τατουάζ.

   Η σειρά πρακτικής η οποία χρονικά πιάνει και το μεγαλύτερο χρονικό μέρος σε κάθε μάθημα είναι έτσι δομημένη ώστε ο μαθητής να αποκτήσει την γνώση και την σιγουριά και να βαρέσει πάνω σε αληθινό δέρμα χωρίς κανέναν φόβο. Προσδίδει σιγουριά στα βήματα του tattoo artist.

   Στην πρακτική θα ασχοληθούμε με κάθε είδους σχέδιο με απώτερο στόχο το ρεαλιστικό τattoo. Καλά ακούσατε θα σχεδιάσουμε και ρεαλιστικό τατουάζ. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να δώσουμε τα εφόδια και την προπονητική γνώση σε κάθε διδασκόμενο ώστε έπειτα από την λήξη των σεμιναρίων να γνωρίζει πάνω σε ποιους τομείς θα μπορέσει και ο ίδιος να συνεχίσει να βελτιώνεται. Εάν κάποιος ξεκινούσε μόνος του θα του έπαιρνε πάρα πολλά χρόνια για να εξελιχθεί καθώς δεν θα ήξερε τι πρέπει να εξάσκηση και σε πολλές φορές ακόμη και τι φταίει.

   Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι πέρα από την πρακτική που θα κάνουμε μαζί σε κάθε μάθημα, θα δίνονται και εργασίες για το σπίτι. Αυτό περιλαμβάνει συνθετικά δέρματα αλλά και artificial ανθρώπινα μέλη (ίδια με τα αληθινά) όπου κάθε εβδομάδα θα καλείται ο διδασκόμενος να κάνει πρακτική πάνω σε αυτά στο δικό του χώρο.

   Πρόκειται για το απόλυτο tattoo Masterclass!

   Είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκμάθησης τατουάζ το οποίο περιέχει και θεωρία και ζωγραφική και εκμάθηση Photoshop και φυσικά πρακτικό τατουάζ πάνω σε αληθινά δέρματα.

   Επίσης είναι το μοναδικό Masterclass το οποίο σας δίνει δώρο όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε και με τον οποίο θα μπορείτε να πορευτείτε ακόμη και για τα μετέπειτα χρόνια.

   Προσοχή, ο δρόμος του τατουάζ είναι δύσκολος, συνεπώς θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα κουραστείτε αρκετά καθώς σε όλες τις εβδομάδες θα δίνεται αρκετή δουλειά και για το σπίτι. Η πρακτική από πλευράς σας στην ζωγραφική, το διάβασμα της θεωρίας συνεχώς και η πρακτική στο κομμάτι του τατουάζ είναι τρία πράγματα τα οποία δεν θα πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητά σας ανάμεσα στα μαθήματα. Έχει πολλή δουλειά, οπότε προετοιμαστείτε για αρκετή κούραση!

    Ενδιαφέρεσαι;

    Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες

    *'Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

    Συχνές ερωτήσεις
    Σε ποιον απευθύνεται το σεμινάριο;
    • Σε όποιον ενδιαφέρεται να γίνει επαγγελματίας tattoo artist:
     • Είτε έχει γνώσεις ζωγραφικής
     • Είτε δεν έχει καμία γνώση ζωγραφικής
     • Είτε δεν έχει πιάσει ποτέ μηχάνημα τατουάζ.
     • Είτε ασχολείται ερασιτεχνικά με το τατουάζ.
     • Είτε αν ασχολείται επαγγελματικά με το τατουάζ και θέλει να το φτάσει σε άλλο επίπεδο.
    • Σε όλες τις ηλικίες 16+
    • Σε όποιον θέλει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ζωγραφικής, εκμάθησης Photoshop και φυσικά τατουάζ με εξάσκηση σε αληθινό ανθρώπινο δέρμα.
    • Σε όποιον θέλει να μάθει από πραγματικό επαγγελματία ο οποίος τα έχει ήδη καταφέρει και έχει ενεργή πορεία στον χώρο του τατουάζ έχοντας το δικό του tattoo tattoo studio με μεγάλη φήμη και λίστα ευχαριστημένων πελατών
    • Σε όποιον θέλει κατά τη διάρκεια όλων των μαθημάτων αλλά και μετά από αυτά να έχει support!
    • Σε όποιον είναι διατεθειμένος να κουραστεί!

    Εδώ μαθαίνουμε, δεν παίζουμε!

    Απαιτήσεις και υλικά

    Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις για το σεμινάριο τατουάζ.

    Τι εξοπλισμό χρειάζομαι;

    Στο Acanomuta Tattoo Masterclass σας παρέχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για να γίνεται επαγγελματίες. Σας διαθέτουμε το μηχάνημα τατουάζ που θα χρησιμοποιήσετε, βελόνες, οτιδήποτε χρειαστείτε από συνθετικά δέρματα για να κάνετε τατουάζ για εξάσκηση, τα πρώτα σας μελάνια, βαζελίνες, καπάκια μελανιών, γάντια, στενσιλόχαρτα κτλ

    Σε τι διαφέρει αυτό το masterclass;

    Εδώ τα μαθήματα τα αναλαμβάνω εγώ ο ίδιος. Έχοντας σπουδάσει για αρκετά χρόνια σε πολυτεχνείο ανώτατης εκπαίδευσης γνωρίζω αποκλειστικά πως μπορεί η εκμάθηση ενός αντικειμένου να γίνει με τον πλέον ακαδημαϊκό τρόπο. Εδώ το Masterclass είναι σχεδιασμένο ακαδημαϊκά και όχι πρόχειρα.

    Το κάθε μάθημα διαρκεί αρκετές ώρες, τόσο ώστε να καλύπτονται τα πάντα σε αυτές τις ώρες.

    Μόνο εδώ δίνουμε δώρο ότι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε, με το βασικότερο όλων να είναι το μηχάνημα tattoo,  οποίο είναι άκρως επαγγελματικό και όχι κάποια φτηνή απομίμηση όπως συνηθίζουν.

    Μόνο εδώ το πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον εκμάθηση ζωγραφικής και Photoshop, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο class θα έπρεπε να πληρώσετε έξτρα για να τα μάθετε ή για να τα βελτιώσετε!

    Είναι αποδεδειγμένη η εμπειρία και η πορεία του ανθρώπου που θα σας μάθει να κάνετε tattoo καθώς ο ίδιος τα έχει καταφέρει. Υπάρχουν πολλά σεμινάρια εκεί έξω όπου πολλοί “καλοπροαίρετοι” υπόσχονται ότι θα σας μάθουν πώς να καταφέρετε πράγματα τα οποία οι ίδιοι δεν έχουν καταφέρει.

    Ήδη οι τελειόφοιτοί μας από τα προηγούμενα masterclass, έχουν ξεκινήσει τη δική τους καριέρα και επιτυχία.

    Μα δε θα γίνουμε ``ανταγωνιστές``;

    Ε λοιπόν…

    • Πιστεύω ότι ο υγιής ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο, εξάλλου το τατουάζ τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει τόσο πολύ λόγω της αύξησης του πλήθους των ανθρώπων που ασχολούνται με το αυτό.
    • Είναι καλύτερο να μοιράζεσαι τα πράγματα που έχεις μάθει παρά να τα κρατάς για τον εαυτό σου. Άλλωστε όλοι οι καλοί χωράνε!
    • Η πορεία μου στον χώρο του tattoo έως τώρα περιλαμβάνει πάνω από 16.000 τατουάζ, οπότε θα χαρώ να διασχίσετε κι εσείς αυτόν τον δρόμο…

    Σας εγγυώμαι ότι πρόκειται για μια υπέροχη διαδρομή!