Τατουάζ

Γιατί να μας επιλέξετε για το τατουάζ σας...

όπως αναφέρει το έγκυρο blog – tattoolifestyle.gr

"Το καλύτερο tattoo & piercing στούντιο στην Αθήνα"

- The best tattoo studio in Athens -

Γιατί να επιλέξετε το συγκεκριμένο στούντιο τατουάζ για τα tattoo και τα piercing σας?

8+1 λόγοι που τοποθετούν το Acanomuta Tattoo & Piercing  Studio στα καλύτερα στούντιο τατουάζ στην Ελλάδα

1. Θα αναλάβουμε εξολοκλήρου το τατουάζ σας

Εδώ το κύριο μέλημα μας είναι να αναλάβουμε το tattoo σας εξολοκλήρου, από την αρχή μέχρι και το τέλος της διαδικασίας. Μαζί θα σχεδιάσουμε “from scratch” το τατουάζ σας αν δεν έχετε βρει κάποιο σχέδιο και έχετε μόνο την ιδέα ή θα αποτυπώσουμε το σχέδιο – tattoo που βρήκατε αν σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο που είδατε.

2. Ο εξοπλισμός tattoo που χρησιμοποιούμε στο καλύτερο στούντιο τατουάζ και πίρσινγκ στην Αθήνα.

Στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio τηρούμε όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής (και ακόμα περισσότερους )καθότι φέρουμε άδεια κρατικής λειτουργίας υγειονομικού ενδιαφέροντος. Έτσι σας εγγυόμαστε ένα χώρο απόλυτα καθαρό, υγιή και άνετο.

Όλα τα χρώματα tattoo που χρησιμοποιούμε για τα τατουάζ είναι πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ. και οι βελόνες μας πάντα μιας χρήσεως, ανοίγονται μπροστά σας, μέσα από την ειδική συσκευασία όπου είναι σφραγισμένες. Μετά το τέλος του tattoo οι βελόνες πετιούνται ή σας δίνονται εάν τις ζητήσετε σαν αναμνηστικές.

3. Ποιος θα μου κάνει το τατουάζ ζήτησα και θα έχω για πάντα πάνω μου;

Στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio το tattoo σας θα αναλάβει αποκλειστικά και μόνο ο Tattoo Artist Μάνος, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του Acanomuta Tattoo Studio.

Με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, βραβεία tattoo και αμέτρητες εκθέσεις έργων ζωγραφικής στην  Ελλάδα και στο εξωτερικό, να ειστε απόλυτα σίγουροι ότι έχει μεγάλη σημασία να αναλάβει εκείνος το tattoo σας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως κανένας επίδοξος ‘’εκκολαπτόμενος’’ τατουατζής δε θα κάνει εξάσκηση πάνω σας και εξασφαλίζω μία σταθερή και πάρα πολύ υψηλή ποιότητα αποτύπωσης στο τατουάζ σας και στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

4. Οι καλύτερες ιδέες τατουάζ.

Όποιο κι αν είναι το σχέδιο που έχετε φανταστεί να είστε σίγουροι πως στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio θα το αποτυπώσουμε. Έτσι δε χρειάζεται να σπάτε το κεφάλι σας στην προσπάθειά σας να βρείτε μόνοι σας σχέδια για τατουάζ αφού ο ίδιος ο tattoo artist Μάνος θα αναλάβει εξολοκλήρου το σχεδιασμό ενός μοναδικού tattoo μόνο για εσάς.

Είτε έχετε βρει το τατουάζ (σε σχέδιο ή και χτυπημένο ήδη) που θέλετε να κάνετε αυτούσιο ή με αλλαγές, είτε απλά το έχετε στο μυαλό σας, εδώ θα το αναλάβουμε με σοβαρότητα, τεχνογνωσία και υπευθυνότητα.

5. Συμβουλές τατουάζ και tattoo tips

Ακόμα και να μην έχετε καταλήξει στο σχέδιο tattoo που θα θέλατε να έχω πάνω σας, να γνωρίζετε ότι στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio θα σας βοηθήσουμε δίνοντάς σας τις καλύτερες συμβουλές σχετικά με το τατουάζ σας  λαμβάνοντας ως γνώμονα το σώμα σας, το στυλ σας, τις τελευταίες τάσεις της μόδας και πάνω απ’ όλα τις δικές σας προτιμήσεις.

Εδώ ο σχεδιασμός είναι επαγγελματικός, η σωστή τοποθέτηση του σχεδίου στο σώμα εξαιρετικά σημαντική και η αποτύπωση του σπουδαία. Δεν πετάμε απλά το σχέδιο πάνω σε ένα σώμα και αρχίζουμε να ζωγραφίζουμε ό,τι μας “κατέβει”.

6. Στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio θα βρείτε τις καλύτερες τιμές τατουάζ στην Αθήνα.

Ποιες είναι λοιπόν οι τιμές για τα tattoo μας; Στο στούντιο τατουάζ μας θα βρείτε tattoo τιμές προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Δε χρειάζεται να πληρώσετε μια περιουσία για να κάνετε πραγματικότητα το tattoo που φαντάζεστε. Εδώ θα αποκτήσετε το τατουάζ που θέλετε σε συμφέρουσα τιμή, πάντα λογική.

Τιμές για τατουάζ μπορείτε να μάθετε καλώντας μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας, στέλνοντας ένα email, με μήνυμα στα social media που διαθέτουμε ή τελείως απλά αφήνοντας το τηλέφωνό σας στη φόρμα επικοινωνίας. Ο ίδιος ο Μάνος (ο tattoo artist and owner)  θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ακούσει, να συζητήσει, να προτείνει  και να απαντήσει σε όλες μου τις ερωτήσεις σας αναλυτικά, χωρίς καμία δέσμευση.

7. Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους τους πελάτες μας

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ TATTOO ΣΑΣ

Μόνο στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio για κάθε έναν γνωστό μου που μας συστήνετε κερδίζετε έκπτωση 10% στο επόμενο tattoo σας. Αυτό σημαίνει ότι αν τρεις φίλοι σας συστηθούν από εσάς και κάνουν tattoo σε εμάς, στο επόμενο σχέδιο που θα επιλέξετε θα έχετε 30% έκπτωση. Έτσι πετυχαίνετε τιμές τατουάζ ακόμα πιο χαμηλές απλά επειδή φέρατε  και τους φίλους σας να κάνουν tattoo στο καλύτερο tattoo studio της Αθήνας.

Ωστόσο δε χρειάζεται να κοπιάσετε γι αυτό… Θα σας ρωτήσουν από μόνοι τους πού κάνατε το τατουάζ σας μιας και αυτό που θα αντικρύσουν θα είναι ένα τέλειο, εκλεπτυσμένο tattoo.

8. Στο tattoo studio μας η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη

Επισκεφτείτε μας για να συζητήσουμε από κοντά τις ιδέες σας για το επόμενό σας τατουάζ

Για να φτάσετε στο Acanomuta Tattoo &Piercing Studio δε χρειάζεται απαραίτητα να πάρετε αυτοκίνητο ή ταξί, ούτε να περπατήσετε ολόκληρα χιλιόμετρα, καθότι βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας και εξυπηρετείται από τη μπλε γραμμή του μετρό. Απέχει μόνο 250 μέτρα από τη στάση μετρό Πανόρμου και βρίσκεται στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 40. Ακόμα όμως κι αν επιλέξετε να μας επισκεφτείτε οδικώς, θα παρκάρετε στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του καταστήματος. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να βρεθείτε κοντά μας εδώ, στο καλύτερο tattoo studio της Αθήνας.

9. Υποστήριξη όχι μόνο πριν αλλά και μετά το τατουάζ

Στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio θα σας δοθούν με κάθε λεπτομέρεια όλες οι πληροφορίες σχετικά με τη φροντίδα του tattoo σας. Θα τεκμηριωθούν επιστημονικά όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε (tattoo aftercare). Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι πως οτιδήποτε σας συμβουλέψουμε δεν είναι απλά μια αφιλτράριστη πληροφορία από το internet αλλά μία επιστημονικά καταρτισμένη σειρά οδηγιών για την φροντίδα τατουάζ.

Δε θα χρειαστεί να τρέχετε από εδώ και από κει για να αγοράσετε προϊόντα δήθεν κατάλληλα αφού θα σας προμηθεύσουμε εμείς ό,τι ακριβώς θα χρειαστείτε για τη φροντίδα του νέου σας tattoo, aftercare προϊόντα δοκιμασμένα σε τόσες χιλιάδες τατουάζ που έχουμε κάνει.