Αφαίρεση

Γιατί να μας επιλέξετε για την αφαίρεση του τατουάζ σας...

Σε ποιες περιπτώσεις είναι επιτακτική η αφαίρεση τατουάζ;

 

1.Όταν το tattoo που έχουμε διαφέρει από αυτό που ζητήσαμε.
Πολλές φορές δεν κάνουμε έρευνα αγοράς ώστε να βρούμε το κατάλληλο άτομο για να αναλάβει το tattoo μας. Αυτό έχει τις περισσότερες φορές σαν αποτέλεσμα να έχουμε πάνω μας τατουάζ πολύ κακής ποιότητας, ακόμα και αποκρουστικά. Έτσι επιλέγουμε να τα αφαιρέσουμε εντελώς ή να τα ξεθωριάσουμε αρκετά, ώστε να τα καλύψουμε με ένα νέο σχέδιο στην περίπτωση που είναι μεγάλα ή δεν είναι δυνατό το cover up απευθείας.

2.Όταν βαρεθούμε το τατουάζ που έχουμε ή αν το έχουμε μετανιώσει.
Πολλές είναι εκείνες οι περιπτώσεις που μετανιώσαμε για το νέο μας tattoo (καλό ή κακό) όπως επίσης αρκετές και εκείνες που το βαρεθήκαμε. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις επιθυμούμε την αλλαγή του σημείου που βρίσκεται το τατουάζ. Δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας αφού μπορεί να αφαιρεθεί.

3.Όταν συντρέχουν κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι.
Αμέτρητες είναι οι περιπτώσεις ανθρώπων που βρήκαν τη δουλειά των ονείρων τους αλλά απαγορεύονται τατουάζ. Διαλέγουν λοιπόν να τα αφαιρέσουν με τον πιο ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, ώστε να μη χάσουν την επαγγελματική αυτή ευκαιρία.

Τεράστια άνοδο παρατηρούμε την τελευταία δεκαετία στην ενασχόληση του κόσμου με τη συλλογή τατουάζ στο σώμα του. Τεράστια άνοδος ωστόσο παρατηρείται και στη χρήση των laser τόσο στην ιατρική, όσο και σε άλλους τομείς. Στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio χρησιμοποιούμε υπεύθυνα όλη αυτή την τεχνολογία για να αφαιρέσουμε τα tattoo σας. Η αφαίρεση των tattoo επιτυγχάνεται με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας picosure laser Astanza.

Σε όλες τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν έρχεται η εφαρμογή των laser να μας λύσει τα χέρια.

 • Γρηγορα
 • Με ασφάλεια
 • Ανώδυνα
 • Αποτελεσματικά

Πώς ακριβώς λειτουργεί το laser tattoo removal

Το laser αφαίρεσης τατουάζ παράγει παλμούς φωτεινής ενέργειας. Κάθε παλμός διεισδύει στο δέρμα και απορροφάται από το μελάνι του τατουάζ. Καθώς τα σωματίδια μελανιού τατουάζ απορροφούν την ενέργεια, θερμαίνονται και στη συνέχεια διαλύονται σε αμέτρητα μικροσκοπικά θραύσματα της τάξης του 10-12. Τα τελευταία απορροφούνται από τα κύτταρα με τη διαδικασία της φαγοκύτωσης και σιγά σιγά αποβάλλονται σαν τοξίνες.

Το laser πρέπει να είναι ικανό να εκπέμπει αρκετή ενέργεια, ώστε να παρέχει αποτελεσματική θεραπεία. Αυτός είναι ο λόγος που αρκετές φορές χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες  για να σβηστεί ένα τατουάζ, ιδίως αν είναι μεγάλο ή επαγγελματικά ‘’χτυπημένο’’.

Βασικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε προτού υποβληθείτε σε αφαίρεση τατουάζ

 1. Συνήθως πριν τη διαδικασία  πραγματοποιείται δερματικό check  για την αποφυγή οποιασδήποτε αλλεργικής αντίδρασης.
 2. Η αφαίρεση τατουάζ γίνεται με ειδικά laser και όχι με αυτά που κάνουν αποτριχώσεις κτλ.
 3. Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν για την αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από το βάθος που βρίσκεται το μελάνι, την ποσότητά του, το είδος του μελανιού που χρησιμοποιήθηκε και την κατάρτιση του χειριστή του laser.
 4. Σημαντικός είναι και ο τύπος της επιδερμίδας. Όσο πιο σκούρο είναι το δέρμα τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστεί για να αφαιρεθεί το τατουάζ.
 5. Απαγορεύεται αυστηρά η αφαίρεση τατουάζ το καλοκαίρι (μέσα Ιουλίου – αρχές Σεπτεμβρίου)
 6. Εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα πριν τη διαδικασία και έτσι είναι ανώδυνη.
 7. Η αφαίρεση ενός τατουάζ απαιτεί από εφαρμογές κάθε 30 ημέρες περίπου.
 8. Μετά την αφαίρεση του τατουάζ μπορεί να εμφανιστούν μικρές φουσκάλες, οίδημα, ελαφριά αιμορραγία και ερυθρότητα.
 9. Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος και την ποιότητα του τατουάζ, όπως και από το αν θα καταβληθεί εφάπαξ ή ανά συνεδρία. Στην πρώτη περίπτωση συμφέρει αρκετά.

Σε ποια σημεία του σώματος είναι εφικτή η αφαίρεση τατουάζ;

Τατουάζ μπορούν να αφαιρεθούν από ΟΛΑ τα σημεία του σώματος ΕΚΤΟΣ από:

 • Τα χείλια εσωτερικά
 • Εσωτερικά των γεννητικών οργάνων
 • Περιφερειακά των ματιών
 • Τις παλάμες
 • Τις πατούσες

Για την αφαίρεση τατουάζ απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός.

Στο Acanomuta Tattoo & Piercing Studio την αφαίρεση θα αναλάβει το προσωπικό μας, το οποίο βρίσκεται εδώ μόνο για laser tattoo removals και διαθέτει:

 • Εμπειρία (πανω από 6 χρόνια στην αφαίρεση τατουάζ)
 • Τεχνογνωσία (άριστη χρήση του εξοπλισμού)
 • Επιστημονική κατάρτιση (συνεχείς επιμορφώσεις στο αντικείμενο)
 • Κατανόηση (θα ξεχάσετε πως κάνετε αφαίρεση τατουάζ)

Αφαίρεση τατουάζ  με Picosure Laser (Pico)

Το Pico laser είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό λέιζερ που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή για αφαίρεση τατουάζ σε όλο τον πλανήτη.

Η αποτελεσματικότητα του, οφείλεται στο γεγονός, ότι χρησιμοποιεί παλμούς πολύ υψηλής έντασης για τη διάσπαση του τατουάζ σε πολύ μικρότερο χρόνο (σε Picoseconds-10-12 seconds σε σχέση με τα παλαιότερα laser που λειτουργούσαν σε nanoseconds-10-9 seconds). Έτσι το μελάνι διασπάται σε αμέτρητα μικρά σωματίδια και αποβάλλεται από το λεμφικό σύστημα με ταχύτατο τρόπο. Η ταχύτητα εκπομπής των παλμών είναι πολύ υψηλή με αποτέλεσμα η ακτίνα του λέιζερ να έρχεται για πολύ λίγο σε επαφή με το δέρμα κι έτσι να μην επηρεάζονται οι υγιείς ιστοί του δέρματος που περιβάλλουν το σημείο.

Το picosure laser αφαιρεί όλα τα χρώματα tattoo, κάτι που δεν κατάφερναν τα παλαιότερης τεχνολογίας laser, όπως επίσης και αυτά που είναι μεγάλα,στις μισές συνεδρίες απ ότι απαιτούνταν μέχρι σήμερα.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για να τα πούμε αναλυτικά. Είμαστε στη διάθεσή σας!